phone icon


FAYMONVILLE KNAPEN MAX TRAILER BENALU TRAILERPARTNER LAGER TRAILERBASEN


FORSIDE OM OS VÆRKSTED NYHEDER KONTAKT
DANSK ENGLISH DEUTSCH

Privatlivspolitik


Vi ønsker at beskytte vores besøgendes personoplysninger, når de tilgår hjemmesiden eller anvender mobile enheder eller andre platforme til at tilgå vores tjeneste. Du bedes venligst læse følgende privatlivspolitik, som forklarer, hvordan vi bruger og beskytter dine personoplysninger.

Ved dit besøg og/eller ved afgivelse af bestillinger på hjemmesiden accepterer du den behandling, indsamling, brug og overførsel af dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik.

1. Generelt om personoplysninger
1.1. Alle personoplysninger, der behandles af os, er beskyttet af den danske Lov om behandling af personoplysninger ("Persondataloven"). Det danske Datatilsyn fører tilsyn med enhver behandling, som er omfattet af Persondataloven. Se www.datatilsynet.dk.

1.2. Trailerpartner.com er ansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via hjemmesiden og tjenesten. Trailerpartner.com kan kontaktes på den under pkt. 8 anførte adresse og e-mail.

2. Oplysninger vi indsamler om dig
2.1. Når du besøger hjemmesiden, kan du blive bedt om at afgive oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, kontaktinformation (såsom telefonnummer og mobiltelefonnummer og e-mailadresse) . Vi kan også indsamle oplysninger om din brug af hjemmesiden og tjenesten og oplysninger om dig på grundlag af det materiale (f.eks. meddelelser og anmeldelser), du offentliggør på hjemmesiden, og de e-mails eller breve, du sender til os.

2.2. Ved at tilgå trailerpartner.com’s informationer og/eller hjemmesiden eller tjenesten ved brug af mobilt digitalt udstyr, herunder men ikke begrænset til mobiltelefon, pc, tablet og/eller andre enheder/teknologier, herunder mobile applikationer, skal du forvente, at trailerpartner.com’s dataindsamling og brug af data vil ske som beskrevet i denne privatlivspolitik.

2.3. Vi kan indsamle tekniske oplysninger fra din mobile enhed eller din brug af hjemmesiden eller vores tjeneste via en mobil enhed, for eksempel lokaliseringsdata og visse karakteristika og ydeevne for din enhed, teleoperatør, operativsystem, herunder indretning og tilslutningstype, IP-adresse, mobile betalingsmetoder, interaktion med andre detail-teknologier såsom brugen af NFC-tags, QR koder eller brug af mobile kuponer. Medmindre du har valgt at forblive anonym gennem enheden og/eller platforms indstillinger, kan denne information blive indsamlet og brugt af os automatisk, hvis du bruger hjemmesiden eller tjenesten via din mobile enheder med trailerpartner.com mobil applikation eller din mobiltelefons browser eller på anden vis.

3. Brug af dine oplysninger
3.1. Dine oplysninger gør det muligt for os at give dig adgang til relevante dele af hjemmesiden og levere tjenesten. Vi vil ligeledes anvende og analysere de personoplysninger, vi indsamler, således, at vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores virksomhed, ligesom personoplysningerne kan anvendes til andre formål, herunder statistiske eller analytiske formål eller for at undgå misbrug.

3.2. Vi kan benytte dine personoplysninger til at kontakte dig vedrørende din oplevelse af vores tjeneste og til at informere dig om vigtige ændringer eller udvikling af hjemmesiden eller tjenesten.

3.3. Hvis du har givet dit samtykke, kan vi anvende dine oplysninger til at fortælle dig om andre af vores produkter og ydelser, som du måske kunne være interesseret i, herunder ydelser som kunne være genstand for direkte markedsføring. Dette kan ske via e-mail, telefon, mobil beskeder (f.eks. SMS, MMS mv.) såvel som almindeligt brev.

3.4. Hvis du har givet dit samtykke, kan vi også dele oplysningerne med tredjemand med henblik på at fortælle dig om varer og tjenesteydelser, som du måtte være interesseret i (via brev, telefon, mobil beskeder (f.eks. SMS, MMS mv.) og/eller e-mail) med henblik på at hjælpe os med at analysere de oplysninger, vi indsamler, således at vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores virksomhed og ydelser til dig. Hvis du ændrer mening om at blive kontaktet af disse selskaber i fremtiden, kan du informere os herom ved at benytte kontaktinformationerne i pkt. 8 nedenfor eller ved at tilrette din profil.

3.5. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger på denne måde, eller hvis du ændrer mening om at blive kontaktet i fremtiden, bedes du venligst informere os om det ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er anført i pkt. 8 nedenfor og/eller ved at ændre din profil.

3.6. Bemærk venligst, at du ved indsendelse af kommentarer til hjemmesiden giver dit samtykke til, at vi kan bruge kommentarerne på hjemmesiden og i markedsførings- og reklamemateriale. I denne forbindelse vil vi kun identificere dig ved hjælp af dit fornavn og den by, du bor i (og andre oplysninger, som du har givet os samtykke til at vise).

4. Videregivelse af dine oplysninger
4.1. De oplysninger, du giver os, vil blive overført og lagret på vores servere.

4.2. De tredjeparter, som vi deler dine personoplysninger med, kan påtage sig forskellige aktiviteter som behandling af supportydelser på vores vegne.

4.3. Hvis vores firma indgår i et joint venture, er købt eller fusionerer med et andet selskab, vil dine oplysninger blive overført til det nye selskab, vores samarbejdspartner eller ejere eller deres rådgivere.

4.4. Vi kan overdrage de personoplysninger, du giver os, hvis vi er forpligtet til at overdrage eller dele dine personoplysninger (og/eller hvis vi mener at være forpligtede til) i henhold til lovgivningen, eller ved håndhævelse af hjemmeside vilkårene og andre aftaler, eller for at beskytte vores rettigheder. Dette inkluderer udveksling af personoplysninger med andre selskaber og organisationer med henblik på beskyttelse og forebyggelse af bedrageri.

5. Sikkerhed og opbevaring af oplysninger
5.1. Vi beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med kravene i Persondataloven, ligesom vores databehandlerne har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med Persondataloven.

5.2. Hvis du har valgt et kodeord, som giver dig adgang til visse dele af hjemmesiden, er du selv ansvarlig for at holde dette kodeord hemmeligt. Vi råder dig til ikke at oplyse dit kodeord til nogen. Medmindre vi uagtsomt oplyser dit password til en tredjepart, er vi ikke ansvarlig for uautoriserede transaktioner, der sket ved brug af dit navn og password.

6. Indsigt og berigtigelse i forhold til personoplysninger
6.1. Du har ret til at se de oplysninger, vi har registreret om dig, og du kan bede os om at foretage ændringer for at sikre, at personoplysninger om dig er præcise og opdaterede, ligesom du kan gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og du kan ved at rette henvendelse til trailerpartner.com få oplyst hvilke personoplysninger, trailerpartner.com som dataansvarlig behandler om dig, hvilket formål behandlingen har, hvem der modtager oplysningerne, og hvorfra oplysningerne stammer.

6.2. Såfremt du forlanger, at vi giver dig skriftlig indsigt i dine personoplysninger, forbeholder vi os ret til at kræve DKK 10 for hver påbegyndt side. Betalingen kan imidlertid ikke overstige DKK 200.

6.3. Vi forbeholder os ret til kun at besvare henvendelse om indsigt i personoplysninger, såfremt der er forløbet mere end 6 måneder fra din sidste henvendelse om det samme.

7. Ændringer i privatlivspolitikken
7.1. Enhver ændring af vores Privatlivspolitik vil blive offentliggjort på hjemmesiden og via e-mail, hvis det er relevant.

8. Kontakt
8.1. Alle kommentarer, spørgsmål og anmodninger vedrørende vores brug af dine personoplysninger er velkomne og skal stiles til e-mail mail@trailerpartner.com






     
 
 
 

 

 



 

 
Leveringsbetingelser Cookiebetingelser Privatlivs politik Højeste kreditværdighed, Bisnode 12. juni 2017
aaa logo
youtube iconlinkedin iconfacebook icon